Receptek
Gombás-ricottás lúdgége kolbász chipsszel
Hozzávalók 2 főre: - 1 cs Izsáki lúdgége tészta - 150 g szárazkolbász - 300 g csiperke gomba - 200 ml főzőtejszín -...
Mézes-szójás csirkemell cérnametélttel
Hozzávalók: - 500 g csirkemell filé - 1 db kaliforniai paprika - 2 ek szójaszósz - 2 ek méz - 2 ek olaj - kínai...
Olaszos kolbászleves
Hozzávalók: - ½ cs Izsáki Lúdgége - 200 g szárazkolbász - 1 fej vöröshagyma - 1 gerezd fokhagyma - 2 ek olaj - 2 db...
Baconos-brokkolis gyerektészta
Hozzávalók: 1 csomag Izsáki gyerektészta 2 ek olíva olaj 200 g bacon 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek liszt...
Lecsós kocka Izsáki Nagykockából
Hozzávalók:- 4 db paprika- 2 db paradicsom- 1 fej vöröshagyma- 2 ek olaj- só- 1 csomag Izsáki Nagykocka- 2 db tojás- 1...
Sonkás rakott gyufametélt
Hozzávalók: 1 csomag gyufametélt 200 g sonka 150 ml tejszín 2 db tojás 100 g trappista sajt A tésztát a csomagoláson...
Darált húsos rakott csusza Izsáki csusza tésztából
Hozzávalók 4 főre: 1 fej vöröshagyma 1 db paradicsom 1 db tv paprika 400 g sertéshús 1 csomag Izsáki csusza tészta 1...
Bakonyi betyárleves Izsáki Erős pistás csipetkéből
Gombapaprikás Izsáki gyufatésztával
Hozzávalók 2 főre: 250 g barna csiperke 250 g laskagomba 1 fej vöröshagyma 2 ek olaj 1 tk pirospaprika 2 ek liszt 4 ek...
Húsvéti sonkás tészta zöldborsóval és bébispenóttal
Hozzávalók 2 főre: ½ csomag Izsáki Taréjoscső 150 g füstölt, főtt sonka 1 csészényi zöldborsó (lehet fagyasztott) 200...
Kolbászos-aszalt paradicsomos Izsáki csipkés csusza
Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki csipkés csusza - 150 g csemege kolbász - 150 g aszalt paradicsom - 200 g kelbimbó...
Gombás-spenótos lasagne
Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki Lasagne tészta - 500 g csiperke gomba - 300 g bébispenót - 2 ek olaj - 7 dl tej -...
Téli minestrone Izsáki eperlevél tésztával
Hozzávalók: - 1 fej vöröshagyma - 3 ek étolaj - 1 db sárgarépa - 1 db fehérrépa - 1 db zellerszár - 0.25 fej...
Olaszos tésztasaláta Izsáki pennéből
Hozzávalók 4 főre: ½ csomag Izsáki penne 1 db kaliforniai paprika ½ db lilahagyma 10 db koktélparadicsom ½ üveg...
Kacsaleves Izsáki cérnametélttel
Hozzávalók 4 főre: 2 db sárgarépa 1 db fehérrépa 1 db szárzeller 2 db burgonya 6 db kacsacomb 4 ek olaj babérlevél só,...
Almás rakott tészta Izsáki cérnametéltből
Hozzávalók 4 főre: 100 g Izsáki cérnametélt 3 db alma 2 ek barack lekvár 2 dl tejföl 1 db tojás sárgája 2 ek cukor A...
Sütőtök krémes, sajtos Izsáki gyerektészta
Hozzávalók 4 főre: 1 cs Izsáki Gyerektészta 225 g sütőtök püré 1 gerezd fokhagyma 6 ek vaj 160 ml tejszín 45 g reszelt...
Izsáki Házitészta – Tarhonyapuding
Hozzávalók: 300 g Izsáki tarhonya vagy Izsáki pirított tarhonya 1 evőkanál étolaj (a tarhonya megpirításához) 1 liter...
Izsáki lazacos tészta
Hozzávalók: - 250 g lazacfilé - 1 gerezd fokhagyma - 200 ml tejszín - 2 ek olaj - só, bors - 1 kis csokor kapor - 1/2...
Gombás pulykaragu leves Izsáki Lúdgége tésztával
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 1 db fehérrépa 2 db sárgarépa 1 db karalábé 500 g pulykamell filé 3 ek olaj só, bors...
Jókai bableves Izsáki csípős csipetkével
Hozzávalók: ½ tasak Izsáki csípős csipetke 600 g füstölt tarja 3 l víz 1 szál kolbász 1 db vöröshagyma 2 gerezd...
Izsáki májgaluska leves
Hozzávalók: - 2 fej vöröshagyma- 2 db sárgarépa- 1 db fehérrépa- 150 g csirkemáj- 100 g zsemlemorzsa- 1 db tojás-...
Pozsonyi kocka Izsáki nagykocka tésztából
Hozzávalók: 1 csomag Izsáki nagykocka tészta 200 g mák 2 kiskanál méz 1 dl víz 1 citrom reszelt héja 2 tojás fehérje...
Gombás fodros metélt szűzérmével
Hozzávalók 4 főre: 800 g sertés szűz 1 fej vöröshagyma 400 g Izsáki Házitészta Fodrosmetélt 400 g csiperke gomba 200 g...
Téli vitaminsaláta tarhonyával
Hozzávalók: 1 db sárgarépa 1 db cékla 1 db alma 1/2 citrom leve 2 ek cukor 1 csipet só 1/4 zacskó Izsáki csipetke...
Izsáki vargabéles kosárka meggyszósszal
Hozzávalók 12 darabhoz: 1 csomag réteslap 500 g túró 1 citrom 3 tojás 150 g cukor 1 csomag Izsáki cérnametélt 300 g...
Erdei gombás libaleves
Hozzávalók: 300 g libamell 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 db sárgarépa 1 db karalábé 2 db fehérrépa 150 g...
Chilis babos lasagne
Chilis babos lasagne Hozzávalók 4 főre: 2 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma olaj 1 db konzerv bab és kukorica 400 g...
Toszkán paradicsomleves
Toszkán paradicsomleves Hozzávalók: 2 fej lilahagyma 2 gerezd fokhagyma 400 g hámozott paradicsom 100 g szárított...
Diós-barackos rakott csusza
Diós-barackos rakott csusza Hozzávalók 2 főre: 125 gramm Izsáki Házitészta Csusza 2 db tojás 125 gramm túró 80 g...
Sült pisztráng nyári lecsóval Izsáki Házitészta Gyufametélttel
Sült pisztráng nyári lecsóval Izsáki Házitészta GyufametélttelHozzávalók 2 főre: - 1 fej vöröshagyma - 2 gerezd...
Így készült: Kacsazúzás becsinált leves csipetkével
Kecskesajtos csusza szárított paradicsommal és fekete-erdei sonkával
Hozzávalók:
-
400 g Izsáki Csusza tészta
-
150 g fekete-erdei sonka
-
150 g aszalt paradicsom
-
100 g főzőtejszín
-
200 g kecskesajt
-
só, bors
-
vaj vagy olaj a tál kikenéséhez
A csusza tésztát a csomagoláson leírtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük.
A sonkát és az aszalt paradicsomot csíkokra vágjuk.
A kecskesajtot összekeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük.
A kifőtt tésztát folyó víz alatt kicsit visszahűtjük.
Egy keverőtálban a tésztát összekeverjük a tejszínes keverékkel, sonkával és aszalt paradicsommal.
Egy tepsit vagy hőálló tálat kivajazunk és egyenletesen beleöntjük a tésztát.
175 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalásnál ízlés szerint használhatunk zöldfűszereket.
Kattintson a képre és lapozza át a galériát a recept elkészítéséről!
Írjon nekünk!
Cím: 6070 Izsák, Gyulai Pál utca 8.
Telefonszám: +36 76 374 170
GPS: É: 46.8036869 - K: 19.3648479
www.facebook.com/izsakiteszta/
E-mail: info@izsakiteszta.hu